JAAAAAAAAAAAA

Skrivet 2012-04-24 Klockan 14:01:37

Fucking äntligen!!!
Mitt mål nr 2 är uppnått!! -50,4 jävla kg! :D Är så sjukt jävla glad :D
Nu är det mål nr3 (att gå ner till 85kg) kvar och sen sista målet är att gå ner till 75kg!
Känns förjävla bra dethär vill jag lova!! JAG HAN LOOSA 50KG INNAN MIN 20ÅRS DAG!
Jag är så lycklig så jag skulle kunna stortjuta just nu!
Jag ska hitta mig en RIKTIGT snygg klänning innan min födelsedag! Det har jag lovat mig själv! Ska inte ha en tråkig bomulls tunika typ, som alltid! Har dock redan ögonen öppna för en, men det märks! :D
Önskar bara jag kunde unna mig något riktigt skoj/gott i helgen!!!
Ha en bra dag! puss!


12:25

Skrivet 2012-04-21 Klockan 12:30:49

Hellu!

Vaknade halv 10 idag, gick upp runt kvart över och gjorde frukost sen strax innan 11 gick jag ner till tvättstugan (va ingen som tvättade så började en timme tidigare) sen hem mellan tvätten och diskade enorm jävla disk, inte haft så mycket disk någonsin tror jag haha!
Så nu är den klar, 3maskiner tvätt hänger på tork och har nu 2-3 maskiner kvar!
Sen kl 14:37 tar jag bussen till Bengtsfors hem till pappa och Jim och äter mat :) Marcus ville vara hemma och spela så då får han göra det!! Jag kommer få mat i magen iallafall:)

Längtar tills på Måndag då kursen börjar igen, hatar att gå hemma! Får krupp!! Men hoppas på en heldag med Annika i morgon om hon inte är för bakfull hihi ;)

Vill ha onsdag torsdag och fredag också, får pengar dom dagarna samt möte på torsdag och far&dotterdag på fredag :) sen blir det flytt under veckan också :) känns underbart!!
Äntligen få åka härifrån!!

Fick beställt mig ett par nya skor i veckan också eftersom jag har 2stora hål (så man ser in till foten) på vardera sko som jag har nu! Haha


Fick en jeansskjorta(lång) av Annika igår samt en snygg vas :D tack bby<3

Nu ska jag ner i tvättstugan igen! Fick världens migrän helt utan förvarning men har inte tid med den så ska försöka snabb-bota den!! Hejdå ha en bra helg!!



Dagens

Skrivet 2012-04-20 Klockan 17:14:49

Outfit. :)



Lite bättre...

Skrivet 2012-04-18 Klockan 18:54:20

Hej!

Idag mår jag lite bättre när det gäller allt iallafall :)

Åkte som vanligt till kursen med Annika 09:30 i morse.. Va där till 14:30 som alltid :)
Det va sjukt segt idag men känns ändå som att tiden gick väldigt fort, och det är skönt!
Och på lunchen idag så ringer dom från ett ställe i Åmål som jag sökt sommarjobb på :)
Hon ville jag skulle komma dit och träffa dom på Torsdag den 26/4 kl 14:30! Så jag och Annika drar dit :)
Skulle ta med mig CV och ett glatt humör, och mitt glada humör försvinner typ aldrig så klart jag får med mig det ;) Efter det mötet så ska jag och Annika fika i Åmål tills Marcus slutat jobbet så får han åka med oss hem så slipper han åka bussen :)
Så just nu lutar det åt att jag har 2sommarjobb i sommar och det vore mycket skönt!
Så får jag båda så kommer jag dela upp veckorna jag får och jobba på båda ställena :) Det betyder pengar och mer chanser till jobb/timmar efter sommaren :D Så är mycket glad över det!

Fick även hem en 50:- check från ica idag! Älskar när dom kommer på så bra tider!
Men förhoppningsvis kunde Marcus låna 200:- av sin pappa i morgon så vi kan handla hem lite mat, så vi slipper äta bara köttbullar! Så en kan köpa kattsand som är slut också! haha Dom har ju i lådan men det håller inte tills på Onsdag eftermiddag!!!

Sen den 27e ska jag med Pappa till Uddevalla och Trollhättan och handla :) Fast jag kommer inte handla eftersom jag inte kommer ha några pengar till det denna månad.. Men Marcus ska klippas så jag kan köpa mig en RIKTIG mascara då den jag köpte sög riktigt! Men har iaf mascara nu så klarar inte direkt såsett....

Har även planerat lite smått inför min 20års dag som börjar "närma" sig :) Marcus och Jan säger att dom ska binda fast mig i en stolpe utanför bolaget i Bengtsfors, får väl se om dom vågar genomföra det eller fall dom är mesiga små pojkar ;) ihihi
Men planerar en fest iallafall, vet inte vart jag ska ha den och måste veta hur många som kommer så jag vet hur stort jag måste fixa :) (Men som vanligt säger väl många att dom kommer så kommer typ ingen) hahaha Så var det iallafall när jag fyllde 18!


SEN! I december blir det att se Sabaton i Karlstad med Marcus, Annika, Karin och en till :D Ska bli awesome!!
Får se om Annika kör eller om vi fixar någon annan så hon också kan va med och dricka :D Den 22e December blir det iallafall :D

Just nu ligger jag i sängen och är vråååååååålhungrig men får vänta tills typ 11 då vi ska äta frukost när marcus spelat klart! Sen upp 06:00 i morgon igen!! Segt att sitta vaken från 6 till halv 10 innan jag kan dra hemifrån, men väcker ju Marcus kl 6 så han kommer upp och iväg :D

Vill bara ha Torsdag 26e nu så jag kan få åka till Åmål och se fall jag får sommarjobbet eller inte :D
Skoj, har ju sökt ungefär 15 sommarjobb så får väl se hur sommaren slutar ;) haha

Sen när Marcus slutat spela så blire duscha innan kvällsmaten! Men jag funderar på att duscha innan för jag orkar inte sitta här i 4 timmar och inte göra ett smack :( haha, Annika kanske skulle komma ner igen en sväng, hoppas det :)



Nej nu ska jag typ.. ehm.. ja... Göra nått? haha

Ha en bra dag alla!


VARNING - klagoinlägg, läs på egen risk!

Skrivet 2012-04-17 Klockan 13:02:23

Nu blir det en jättejobbig vecka framöver :( Vi har inte en krona kvar (därför har vi nu bestämt oss för att sluta röka) Så nu får vi äta tråkmat, såsom makaroner och köttbullar/korv typ.. Känns förjävligt då varken jag eller marcus är så förtjusta i makaroner och vi äter hellre potatis eller spagetti.. Ingen sås eller något då vi inte har mjölk.. Snart är brödet och osten slut också.. Jag vet jag klagar nu men så blir det.. Därför jag har en blogg där jag KAN och FÅR skriva av mig alla mina funderingar och problem.

För mig är huvudsaken att katterna har mat iallafall. Dom har iallafall torrfoder och blötmat behöver dom inte.
Men vi klarar oss men det kommer bli kämpigt att för det första inte kunna äta det man vill, och sen inte få röka på det.. OMG.!!
Sen kom bredbandet idag men kan inte hämta ut det för de kostar pengar så hoppas det inte åker tillbaka förrän vi fått pengar.. Blir MYCKET utgifter denna månaden, mer utgifter än inkomster. Men vi får lösa det på något sätt.. Blev ju 1300:- som bara kom hastigt sådär som måste ut denna månaden.. Det hade vi inte räknat med..

Sen vill jag ut i helgen också, för det är Åmålsmarknaden, men får stanna hemma :( Hoppas på flytt iallafall så man har något att underhålla sig med.
Det är tur jag har Annika också som finns där och muntrar upp mig när det blir sånthär.. Orkar verkligen inte med detta med pengar.. Det suger så jävla hårt!
Hoppas man får jobba snart eller liknande så man kan få in lite mer pengar i månaden så man slipper gå på nålar när han handlar så man inte kommer över en viss summa för då går allt åt pipsvängen.. Men vi betalar ALLTID räkningar+skulder före vi köper mat eller något. Så när allt är betalt så kan vi planera en budget på mat, och denna månaden blir inte den budgeten stor. Shit the same, tak över huvudet och mat till katterna :D


Sitter på Folkuniversitetet nu.. Har tråkigt och mår allmänt piss. Speciellt psykiskt idag med tanke på pengaproblem. Men annars så äre magen/muskelvävnaden/revbenen blablabla vet inte hur jag ska förklara det, som spökar på mig.. Men har ju mina tabletter och äter dom flitigt!
Har Annika och Karin här som livar upp stämningen ialalfall, speciellt Annika :D <3


Nej nu ska jag typ.. göra ingenting och sitta här och vara röksugen as hell.. åt helvete med allt känner jag just nu :D Men så får man känna ibland, när man kämpar på dag ut och dag in1!! Kan inte ha bra dagar varje dag :D


Pusshej!


Bilder

Skrivet 2012-04-16 Klockan 19:13:46

Lite bilder från idag



Söndag!

Skrivet 2012-04-15 Klockan 11:43:46

Vi vaknade 11 här hemma. Låg och Myste i sängen i typ 15min sen gick vi upp.. Tinar kyckling nu och väntar på att varma mackorna ska bli klara så man kan äta frukost :)
Ska laga ris kyckling och currysås idag, stor portion så man kan göra matlådor på det! :) gott!
Idag blir det matlagning, disk, tvätthäng/vik och storstäd! Håller tummarna för att det blir flytt till helgen!!
Håller även tummarna för att dom ska ringa in mig på jobb eller dylikt i morgon så man får in lite cash i maj :)


Nu sitter jag och äter varma mackor med ost på. Salt och kött&grillkrydda också såklart :))

Nej ha en bra dag nu alla!!



6månader <3

Skrivet 2012-04-13 Klockan 12:33:44

Idag firar Jag och Älskling 6månader! <3 det har gått så fort och det har varit dom bästa 6månaderna i mitt liv!!

Va även på möte idag ang jobb :) gick mycket bra och nu väntar jag bara på att bli inringd :) sommarjobbet är troligtvis fixat också :D känns mycket bra!!

Ha en bra dag alla, det ska jag ha!!



Bild..

Skrivet 2012-04-12 Klockan 20:47:05

Tänkte lägga upp en bild från April 2011, innan diet och operation. Och en bild brevid som är tagen för ca 2-3 veckor sedan. Jag ser skillnad, men jag ser inte så stor skillnad som alla andra säger att dom ser.
Om ni ser skillnad och tycker det är bra osv osv, kommentera gärna! Skulle vara trevligt och se vad ni läsare tycker :)



Weeei :D

Skrivet 2012-04-12 Klockan 12:48:16

Fick nyss en mycket bra samtal :D
Ska in på möte i morgon kl 11:00 ang att få komma in och jobba här i Bengtsfors :D
Hoppas hoppas hoppas det går vägen och att man får komma in och lära sig så en får jobba snart :D

Lite roligt att Karin också fick samtal efter mig hehe


Snart är det flytt också! Härligt härligt!!

nej nu ska jag fortsätta läsa "matte" typ... haha

hejdå :D


Hemma från sjukan

Skrivet 2012-04-11 Klockan 17:04:32

Hej!
Fick åka till akuten på NÄL och har precis kommit hem!

Muskelaturvävnaden från dom två sista revbenen på vänster har släppt ifrån under/bakom revbenen. Jag får mediciner och ska vara återställd om 3-4 veckor men bör känna lite bättre om 4-5 dagar. Blir det värre med smärtan eller att medicinerna inte hjälper så ska jag komma direkt till näl. Dom utesluter magen helt med denna smärta dom har lokaliserat allt till revbenen. Samt sprickor i revbenen.
Så det blir några lugna dagar framöver!
Så får väl hoppas att allt hjälper nu så jag är frisk och okej tills flytten!
Nu ska jag laga hemmagjort mod och fiskpinnar!

En bra nyhet fick jag förut, marcus är ledig på fredag för hans handledare är ledig, det betyder att vi får hela våran 6månaders dag tillsammans <3

Ha en bra dag alla



Smärta!

Skrivet 2012-04-11 Klockan 08:31:41

Hej!
Har nu haft ont i lite över ett dygn under vänster bröst och under/på/brevid revbenen. Igår morse tog jag mig knappt ur sängen men det gick. Under dagen var smärtan ganska lugn jag klarade iallafall av den. Men mot eftermiddagen och kvällen vart det värre och runt 8 så blev det värre. När vi skulle lägga oss va de ett helvete och det tog länge innan jag ens kunde lägga mig ner. Skulle jag resa mig upp fick Marcus hjälpa mig för jag kunde inte själv. Kunde inte stå rakt upp utan att det gjorde ont.
Kunde inte sova bra alls inatt utan vaknade av smärta hela natten. I morse kl 6 när klockan ringde ville jag bara gråta. Gjorde så ont och jag kunde inte ens resa mig så jag kunde lägga på mig täcket.. Marcus fick hjälpa mig där med. Tog mig 5min att ta mig upp ur sängen när jag skulle gå och röka, och marcus fick även hjälpa mig på med tröjan för det kunde jag inte själv. Allting är jobbigt just nu eftersom jag knappt klarar något själv pga smärtan. Just nu så som jag sitter/halvligger så är inte smärtan så farlig men jag känner ändå av det.
Ska ringa till sophiahemmet nu och se vad dom tycker jag ska göra. Och ifall det beror på operationen eller fall det kan vara något annat.

Sen halv 10 bär det av till folkuniversitetet med Annika och plugga matte. Ska bli roligt och se om jag kan sitta upp från halv 10 till 3..

Skriver mer sen! Ha en bra dag alla!!



-

Skrivet 2012-04-09 Klockan 12:03:24

Hej!
Inte skrivit på ett tag nu, har haft fullt upp typ :)
Lördag blev det påskmiddag hos pappa med älskling och storebror, Sen korkade jag och älskling upp, åkte hem och förfestade lite och sen upp till Åmål med Annika för förfest för att sedan dra till hörnan. Vi kom aldrig till hörnan haha. Stannade mycket längre än vi tänkte oss på festen och sen så stannade vi på torget istället :)
Hade iallafall en sjukt trevlig kväll, och igår var jag så enormt bakfull..

Tänkte ligga i sängen hela dagen igår och tycka synd om mig själv. Men slutade med att jag diskade och storstädat hela lägenheten haha!

Snart ska jag dra iväg till Bengtsfors en sväng, köpa busskort till Marcus sen hem och laga egna hamburgare (Marcus har bestämt maten idag) sen blir det tvättstugan resten av kvällen!
Jävla väder vi har också. Äckelsnö.

I morgon är det skola/kurs som gäller och jag bara längtar. Skönt att komma hemifrån lite och få träffa folk och göra något vettigt :)

Snart flytt också, känns oerhört skönt!
Har även gått ner 49,3kg nu också :)

Nej får ta och göra mig Iordning nu!

Ha de gött!!



Weeeeei :D

Skrivet 2012-04-03 Klockan 16:38:11

Hej!

Har massa saker att se fram emot nu :D (inte många egentligen men känns så)

Om ca 2-2½vecka så flyttar vi till den nya lägenheten :D Ska bli grymt skönt!
Jag har även sommarjobb på G i åmål och KANSKE i Bengtsfors.
Den 28e åker Jag, Marcus, Annika och Anton till Erikshjälpen i säffle, sen vidare till IKEA i Karlstad och Bergvik för shopping :) Synd då att man inte kommer ha en krona att handla för då det blir massa utgifter i slutet på månaden med tanke på att hyran går från 2500:- till 4100:- Men får se vad det blir :)


Puss!


-

Skrivet 2012-04-01 Klockan 23:20:26

Mh



Söndag 1a April

Skrivet 2012-04-01 Klockan 23:18:47

Gokväll!

1a april idag, lurat någon? Det har inte jag, och inte blivit lurad heller, konstigt nog! haha

Idag vaknade vi bakfulla här hemma efter en otroligt bra kväll hos Mamma och Kennet med mycket god mat, trevlig sällskap och god dricka :) Jag somnade runt 06:30 i morse och Marcus somnade runt 06:00..
10:30 gick vi upp idag, eller ja, vi vaknade då men stannade kvar i sängen i typ en timme.
Sen tinade jag köttfärs och gjorde köttfärssås och spagetti. Gott som vanligt vart de :) Och så blev det 3matlådor, 2till i morgon och en som man kan småäta ur hehe.

Sen kikade jag tv, sen käkade vi mat igen (från den matlådan man kunde småäta ur) sen slocknade vi i sängen och vaknade halv5, då började Marcus spela WoW så han e snart klar där..
Själv så började jag baka till pappa, sockerkaka och kärleksmums med kokos och strössel på, men jag kunde inte låta bli att baka en åt oss också ;) så fick bli det! Sen diskade jag all disk, sopade hela lägenheten och fyfan va ont i ryggen det gör när man sopar så mycket! Herrejösses! Sen plockade jag iordnign i lägenheten och bytta sängkläder, till det nya jag köpt. Asläckert och jag är skitnöjd :D

Nu är mackorna i ugnen och jag väntar på att göbben ska spela klart så vi kan röka sen äta kvällsmat och sova!

I morgon blir det Bengtsfors mellan 09:30-14-15:00 och plugga matte. Försöka plugga iallafall.
Funderar på att ringa ett viktigt samtal i morgon, men vet inte om jag orkar eller orkar bry mig. Det märks väl!

Laddar upp lite bilder på det jag bakat, sängkläderna och min medicindos också sen ;) haha intressant? nej kanske inte men jag bryr mig inte, orkar inte idag haha..

Ha en fortsatt bra kväll/natt alla!

Puss



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se