VARNING - klagoinlägg, läs på egen risk!

Skrivet 2012-04-17 Klockan 13:02:23

Nu blir det en jättejobbig vecka framöver :( Vi har inte en krona kvar (därför har vi nu bestämt oss för att sluta röka) Så nu får vi äta tråkmat, såsom makaroner och köttbullar/korv typ.. Känns förjävligt då varken jag eller marcus är så förtjusta i makaroner och vi äter hellre potatis eller spagetti.. Ingen sås eller något då vi inte har mjölk.. Snart är brödet och osten slut också.. Jag vet jag klagar nu men så blir det.. Därför jag har en blogg där jag KAN och FÅR skriva av mig alla mina funderingar och problem.

För mig är huvudsaken att katterna har mat iallafall. Dom har iallafall torrfoder och blötmat behöver dom inte.
Men vi klarar oss men det kommer bli kämpigt att för det första inte kunna äta det man vill, och sen inte få röka på det.. OMG.!!
Sen kom bredbandet idag men kan inte hämta ut det för de kostar pengar så hoppas det inte åker tillbaka förrän vi fått pengar.. Blir MYCKET utgifter denna månaden, mer utgifter än inkomster. Men vi får lösa det på något sätt.. Blev ju 1300:- som bara kom hastigt sådär som måste ut denna månaden.. Det hade vi inte räknat med..

Sen vill jag ut i helgen också, för det är Åmålsmarknaden, men får stanna hemma :( Hoppas på flytt iallafall så man har något att underhålla sig med.
Det är tur jag har Annika också som finns där och muntrar upp mig när det blir sånthär.. Orkar verkligen inte med detta med pengar.. Det suger så jävla hårt!
Hoppas man får jobba snart eller liknande så man kan få in lite mer pengar i månaden så man slipper gå på nålar när han handlar så man inte kommer över en viss summa för då går allt åt pipsvängen.. Men vi betalar ALLTID räkningar+skulder före vi köper mat eller något. Så när allt är betalt så kan vi planera en budget på mat, och denna månaden blir inte den budgeten stor. Shit the same, tak över huvudet och mat till katterna :D


Sitter på Folkuniversitetet nu.. Har tråkigt och mår allmänt piss. Speciellt psykiskt idag med tanke på pengaproblem. Men annars så äre magen/muskelvävnaden/revbenen blablabla vet inte hur jag ska förklara det, som spökar på mig.. Men har ju mina tabletter och äter dom flitigt!
Har Annika och Karin här som livar upp stämningen ialalfall, speciellt Annika :D <3


Nej nu ska jag typ.. göra ingenting och sitta här och vara röksugen as hell.. åt helvete med allt känner jag just nu :D Men så får man känna ibland, när man kämpar på dag ut och dag in1!! Kan inte ha bra dagar varje dag :D


Pusshej!


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Skrivet 2012-04-17 Klockan 14:48:52
Har ni ansökt om bostadsbidrag?

För antagligen skulle ni kunna få en hundring eller två extra i månaden om ni ansöker om det (om ni nu inte har det). Det är inte så mycket extra, men kan kanske hjälpa lite i alla fall =)

Postat av: Elin

Skrivet 2012-04-17 Klockan 15:43:50
Vi har för hög inkomst. Man måste ha under 77000 om året för att få bostadsbidrag, marcus har 96000:- om året :(



URL: http://asmallerme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se