Snaaart!!

Skrivet 2011-12-27 Klockan 10:36:33

Hej!

Snart är jag nere på tvåsiffrigt :D har gått ner 39kg nu, så nu väger jag 103,8 så det är inte långt kvar :D

Snart ska jag och Annika åka till Åmål och hämta Marcus, sen vidare till billingen där han ska skriva på kontraktet för lägenheten sen blir det att packa och flytta hela dagen :) ska hinna med ett möte kl 13:00 idag också. Lite smått nervös men det får gå :))

Nu ska jag göra mig Iordning sen dra iväg :))

Puss på er!



Jobbigt

Skrivet 2011-12-20 Klockan 00:15:34

Hej!

Förlåt att jag inte bloggat på evigheter men har haft massor och görs och det har hänt lite saker..

Kan bara säga att jag nästan står still på vågen så jag är inte nere på tvåsiffrigt än! Sen kan jag även säga att jag troligtvis fått något problem med magen eller vad det är..
Lite mer än en vecka har gått med att jag knappt fått behålla någon mat alls.. Spyr nästan efter vare gång jag ätit. Sen får jag nästan som feber efter varje gång (får väl inte feber egentligen men kroppen reagerar som att man har feber)..

Men nu på senaste tiden så kan jag få upp till 10-20ggr om dagen där det svartnar för ögonen och jag håller på att svimma. Har inte gått så långt än men det är läskigt. Kan ju bero på att all näring försvinner från mig.
Men fick också en konstig sak för några dagar sedan och det är
Massa blåmärken som kommer upp av sig själv på kroppen på mig. På benen och magen har det varit hittills.. Har dock inte hittat något nytt på typ 2 dagar och det är ju bra..
Så på tisdag nästa vecka så tänker jag gå till vårdcentralen och inte gå därifrån förren dom talar om vad som sker med mig kropp eller vad jag ska göra. Jag är rädd för att vara ensam ifall jag ska svimma, är alltid trött och har ont som fan i magen dygnet runt. Har t o m svårt att sova pga detta..
Så hoppas dom kan hjälpa mig..


Annars detta så är livet helt okej. Vart lite strul med pojkvännen men vi har Fixat det och set blir troligtvis lägenhet tillsammans innan nyår. Och jag börjar på en ny kurs i slutet på Januari och jag hoppas på jobb snart!
Sen längtar jag till våren då jag ska börja övningsköra så jag har det där jävla körkortet innan 2013!!! Så har ett år på mig :)

Älskar mina vänner Annika och Hanna som alltid finns där för mig vad det än gäller <3


Nu är jag Påväg hem efter en tripp med Hanna och Annika ;)
Ska prata lite med min älskade eftersom han är i Arvika för tillfället.. Och den 21e åker jag till Arvika för att träffa honom och fira hans födelsedag :) <3


Ber om ursäkt återigen för mitt dåliga bloggande!


Ha det bra alla <3



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se