Mycket bra måndag :)

Skrivet 2012-01-30 Klockan 10:04:25

God Dag på er där ute :D
Vaknade upp på ett jävligt bra humör idag! Vart kom det ifrån liksom? Inte en dag försent vill jag lova!
Dock tråkigt när jag ställde mig på vågen och insåg att jag gått upp 0,8kg, så väger nu 101! SUG! Men det gör inget, för det tänker jag gå av mig i veckan :)

Igårkväll var jag ute på en långpromenad på över 1timme med älskade Annika :) <3
Du är bäst, bara du så vet det! Du finns alltid här för mig och bättre vän får man fan leta efter, men man kan inte hitta någon som dig. Du är den bästa! <3 så glad över att jag har dig! Du har fått mig att växa som människa!!

Iallafall, klockan ringde 07:00 då gick jag upp och gjorde iordning Marcus's matkasse som han ska ha med sig till kursen! sen gjorde jag frukost till oss och fick upp han ur sängen :) Satt vid köksbordet och åt frukost ihop, hur mysigt som helst! Tog även mina mediciner, duktig jag! Sen 07:50 gick vi ner till Ica där hans skjuts till kursen skulle komma.. Sen gick jag hem och ställde mig och dödade monsterdisken och skrubbade allt kakel och alla bänkar samt bord i köket, så nu är det kliniskt rent, förutom golvet.. uäh.. Men det ska jag ta snart :)
Ska även ta vardagsrummet samt badrummet från golv till tak. Sen vika och hänga upp alla kläder från när vi tvättade i Lördags.. Har värsta energin och det känns underbart!
Dock skulle jag vilja ha en banan nu, ska köpa hem det sen. För jag börjar bli småhungrig och vill inte äta smörgås eller något nu för jag har reda ätit bröd till frukost då kan jag inte käka det förren kvällsmat!

Maten idag blir nog fläskfilégryta och ris, om jag hittar något gott recept på fläskfilégryta då såklart.
Sen får det bli en långpromenad, ska se fall Annika vill med eller fall musiken får bli min sällskap :)

Har en önskelista till tomten iår!!
- Strykjärn samt strykbräda
- Ny uppsättning med bestick
- En ny stekpanna!
- Lampa till hallen och köket
- Tavla till köket samt mer tavlor till vardagsrummet
- Ett jobb
- Körkort
- Trådbackar som jag kan ställa in i en av garderoberna så jag slipper lägga kläder på golvet i garderoberna!!!!

Ah, det var önskelistan iallafall, jag lovar Tomten, jag SKA vara en snäll flicka iår! :D
(patetisk är jag, men roligt äre ) ;)

Nej nu ska jag fortsätta med storstädningen :)

Ha en mycket bra dag alla där ute nu!
Puss på er!


Hej hopp!

Skrivet 2012-01-28 Klockan 11:40:44

Nu blir det spännande :))))
Gått ner 42,6kg nu och väger 100,2!!!! INTE långt kvar nu inte!!! :D men bara för det så kommer jag väga 101 i morgon eller nått! Haha!! Men ändå!!! WOHOOOOO!!!
Ska försöka ta mig in till Bengtsfors innan 13:00 för att hämta ut min medicin för magen, papaverin mot mina kramper eller va det nu är jag får i magen! Får hoppas det hjälper!!


Igår kväll åkte jag och älskling buss till Bengtsfors och käkade middag hos mamma :)) mysigt som fan var det!! Kennet Linus och Jim var ju såklart med :)) sen kom Thess!! Oj va skoj det var :D får bli mer sånt tycker jag eftersom jag saknar dig!!! <3



Huuu

Skrivet 2012-01-21 Klockan 18:53:44

Hej!
Fyfan vilket jävla oväder det är ute!! Och på det så har båtar Köksfönster svällt så vi får inte igen sen då har fått trycka dit massa handdukar men det blåser och snöar in ändå!! Fan alltså!!

Idag gick jag och älskling ner till Kings och åt pizza sen in på Ica så köpte jag bakgrejer sen hem. Då ställde jag mig och bakade 2rulltårtor med jordgubbasylt, 35muffins och massa kärleksmums/snoddas :)) rulltårtorna var helt underbara!!

Efter det så diskade jag och lagade mat, potäter gräddsås och köttbullar! Gott!!
Sen diska igen efter det och städade runt i lägenheten, älskling hjälpte till såklart :) nu inväntar vi broder på besök :)

Ha en bra kväll i snöstormen alla!!



Hej!

Skrivet 2012-01-20 Klockan 19:35:33

Åkte till bloms förut och hittade en klänning för 50:- (Y) nedsänkt från 349:-!! Haha

Sen åkte jag till mormors grav en sväng, fint var det. Saknar dig <3

Nu dricker jag vin :)) ha en bra kväll alla!!



Fredag :)

Skrivet 2012-01-20 Klockan 10:41:34

God morgon på er!

Gick upp lite efter 09:00 och var superpigg och hade super ont.
Upp och ta p-piller folsyra och alvedon, kalcipos och betolvex! Frukost ju! haha
Ringde även viktiga samtal och bokade in ett möte, så nu får jag pengar denna månaden med fan :)

Igår var vi i Trollhättan och Uddevalla.. Handlade mat på Willys i Trollhättan sen vidare till blomsteraffären i Uddevalla där handlade vi två stora till v-rummet, 2normala och 2pyttesmå till köket :) Mysigt!
Sen till torp, handlade lite smått sen käkade vi på Donken tillsammans med 2kompisar till Marcus, Elias och Filip :) Trevliga gossar! Sen in på torp en sväng till och jag hittade ett linne jag ville ha, men får ta det i Februari när man har råd :( Mina tunikor och det börjar bli för stort för mig nu, vill köpa lite nytt som sitter tajt eftersom jag älskar när det gör det.. Hittade massor på Gina jag ville ha, men har man inget jobb så blire tråkigt med pengar. men men, då har jag ju något att se fram emot i Februari- Mars när jag kan köpa lite :) förhoppningsvis..

Nu ska jag göra mig iordning för Jag och Marcus ska med Annika och hennes Pappa till Bloms i Mellerud lite senare :) Härligt! Ska prova MASSA kläder och gråta en skvätt när jag hänger tillbaka kläderna :D hahah, jag är patetisk jag vet :)


Har fortfarande inte fått behålla någon mat jag stoppat i mig än.. Börjar bli jobbigt i kroppen nu.
Väger iallafall 101,1 nu, inte långt kvar :D Funderar dock vad jag ska belöna mig med när jag kommer till tvåsiffrigt, får väl bli något litet eller nått roligt.. Det märks! Skulle inte förvåna mig fall vågen ställer sig på 100kg prick den dagen jag tror det blir 2siffrigt, då ska jag ut och springa några varv runt huset fan! hahaha


nej nu ska jag göra mig iordning och väcka älskling <3


Ha en mycket bra dah och helg alla! puss!



Onsdagkväll!

Skrivet 2012-01-18 Klockan 21:03:29

hej!

Pratade med Sophiahemmet idag, mina värden var bra förutom att jag hade väldigt lågt "folsyra/folat"? Någonting.. Så apoteket i morgon för att köpa det! Fick även en tid till undersökning av magen.
Den 15e Februari kommer dom från Sophiahemmet ner till Göteborg så då ska jag dit, 14:45 tror jag det var!
Är mycket nervös och kommer må dålligt över detta ända tills det är gjort. Men det är lika bra att kolla upp det ifall det är något allvarligt, vilket jag hoppas att det inte är!

Klockan är ställd på 06:30, då Jag, Marcus och Annika ska ner till Trollhättan till Willys så vi får handla hem massa mat :) Härligt och få fylla kylskåpet+frys och skafferi igen! Och härligt att äta annat än korv och makaroner ;) haha

Nu ska vi snart äta potatis och fiskbullar eftersom vi inte har någon vettig kvällsmat, men gott ska det bli!
Det är blixthalkigt ut och Marcus fick bege sig till affären innan 9 för att köpa kryddpeppar eftersom han vill ha det till fiskbullarna (ska smaka sen och se om det är gott då jag tvivlar på det) haha. Hoppas han inte slår ihjäl sig ;) Nu tror jag han kommer hem dock!

aja, ha det bra nu alla!


Segdeg

Skrivet 2012-01-18 Klockan 00:33:52

Hej!
Igår kväll var de en av de värsta kvällarna någonsin tror jag.
Spydde som en gris och spydde verkligen stora matbitar och det har jag inte kunnat innan. Spydde flera gånger och under tiden försvann all min styrka i kroppen. Marcus fick leda mig i lägenheten och även hålla glaset åt mig när jag skulle dricka.. Sen skulle jag gå från köket till sängen men tog mig inte ända fram så jag föll bara ihop och fick sån smärta i magen så jag stortjöt.. Fyfan alltså vilken kväll. Sen massa mardrömmar på det också! Usch.

Idag ville jag inte resa mig ur sängen och kände bara att jag ville gräva ner mig. Har gjort megaont i magen när jag ätit idag också men har faktiskt fått behålla allt idag, tror jag?
Tvättade sen åkte jag till Mamma i Bengtsfors och fikade med hennes fd arbetskamrater Mari,Hanna och Hanne! Mys :))

Sen hem och myste med älskling och vid typ halv 11 kom jag på att jag ville ut på promenad, Annika och Hanna följde såklart med :) var hemma strax efter 12 tror jag. Skönt var det!!
Nu ligger jag här och har jätteont igen! Tagit två Alvedon och ska försöka få i mig smörgås snart!
I morgon har jag telefonmöte med Sophiahemmet i Stockholm så får se hur mina värden är och hur jag ska göra med mig mage osv..

101,7kg väger jag nu :) -41,1kg :) skönt det iaf!!

Godnatt :)



Lördag kväll

Skrivet 2012-01-14 Klockan 22:57:28

Hej!
Igår vart det en spontanfest här hos oss. Annika Jocke davve Marcus och Daniel var här :)) trevlig som fan! En av de bästa festerna faktisk :))
Vaknade bakfull som ett as i morse haha!

Jag och älskling låg i sängen och myste och sov till 17:00 idag sen gick jag upp och städade undan, diskade och lagade mat! Potatis sås och köttbullar, svartvinbärs gelé och rödbetor <3 så gott!!!

Sen kom Annika förbi en stund sen gick hon då kollade jag och älskling klart på Bilar 2filmen! Världens sötaste film!!!

Sen kom jocke en sväng och han gick för en stund sedan och nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det filmen Warrior i sängen med älskling <3

-40,8kg nu förresten :)) 102kg exakt. Inte långt kar nu :)
Har ca 35kg kvar sen är jag klar med all viktnedgång!

Funderar även på flytt till Bengtsfors innan sommaren också.. Men det får vi se hur det går med!!



Måndag

Skrivet 2012-01-09 Klockan 08:55:29

God morgon!

Varit vaken sen halv 7 i morse. Plattade håret och tog en cigg i köket. Halv 8 hämtade Annika mig då åkte vi mot Bengtsfors eftersom jag skulle ta blodprover. Va uppe lite tidigt så vi åkte runt lite. Inne på vårdcentralen var det 11personen före så satt i ca 20min innan en fick komma fram och sen 10min innan jag kom in..
Sen var det dags för blodprov. Vet att jag ska ligga ner nästa gång iallafall. Svimmade av en stund i stolen där! Skit äckligt! Mår fortfarande inte helt okej men ska äta när jag kommer hem sen lägga mig och sova lite för att sen gå ut på promenad med Annika :) runt 2 och sen en till runt 6 :) härligt!

Hoppas på att Annika fått sitt pass idag med så en kan åka upp till Åmål och hämta det!

10,5minusgrader var det ute i morse!! Fyfan vad kallt!!

Nej nu sitter jag hemma hos älskade mamma och myser lite :) <3



Söndag

Skrivet 2012-01-08 Klockan 18:04:18

Hejsan!
Ja nu var det söndag igen då! Har inte hänt så mycket idag faktiskt.. Låg i sängen tills typ nästan halv 4, sen efter en stund så gick jag och Marcus ut på en promenad, ner bortemot bruket och Öa, visade runt lite och sen gick vi hem då började jag med maten.. Nu har vi precis käkat och jag vilar och väntar på att klockan ska bli kvart över 6 så jag och annika kan gå ut och gå :)


bye!


seg deg

Skrivet 2012-01-07 Klockan 22:24:09

Jajjemen, nu är det lördag! Gårdagen var hur jävla skoj som helst!
Först var jag och Marcus över hos Steve och dit kom morbror Björn så vi drack lite
sen vidare ner till Tobba.. Sen ringer Joakim och säger att vi ska till Årjäng med han, David och Patrik.
jaja så vi följde med, askul resa dit, till Hotellet i Årjäng där Top Cats spelade!
Jag buggade med både Joakim och Patrik, skitskoj vare :) Så där var vi i några timmar sen for vi hem.

Då åkte vi hem till oss och hade efterfest sen så gick jag och Marcus till Jan och stannade där till typ
halv 7 på morgonen, gick hem och gjorde iordning inför tvätten och gick ner till tvättstugan vid 7.
I med två maskiner sen hem och vila lite, sen gick jag och Jan ner till tvättstugan runt 07:40 och stannade där till typ 10:30 haha! Då va tvätten klar så då kunde jag gå hem och sova :)

Sov ca 2-2½timme sen upp och hoppa.. Jimmy körde iväg oss till Bengtsfors senare på eftermiddagen så
hämtade jag massa mat från mamma <3 tusen tack! då vi inte ville äta makaroner fram tills den 20e :) haha

Så till middag käkade vi Tacos och myste :) seeeeeen råkade vi slockna i sängen i typ 2timmar! haha.
nu ska vi snart spela GH tror jag, hoppas jag :)

Ska göra mig något att äta också då jag är såååå hungrig!


ha en bra lördagkväll alla :D puss!


:)))))

Skrivet 2012-01-06 Klockan 19:23:11

Ville bara säga skål till er från mig :)



Fredag!

Skrivet 2012-01-06 Klockan 14:19:23

Hej på er:)

Gick rakt ur sängen och diskade monster disken idag! Duktig tjej!
Sen satte jag och älskling igång med storstädningen och snart är den klar :)
Runt 5-6 blir det långpromenad igen :) härligt! Skönt väder är det också!!

Lyckades klanta mig förut och ställde Tvn med den vassa kanten på två fingrar förut. Mellan Tvn och tvbänken! Ont som fan och två svullna fingertoppar! Haha!

I morgon är det tvätta som gäller 7-12 :) nej fortsätta med städningen nu!

-40,2 kg ;)



Trevlig kväll:)

Skrivet 2012-01-06 Klockan 00:27:32

hej alla igen!
Tänke slänga in ett till inlägg om vad som skett ikväll och så :)

Tog 1timmes promenad i rask takt med Annika förut! Välbehövligt och skööööööööönt! ;) <3
Härligt att ha någon som pushar en att komma ut sådär när man är stönig och inte vill hehe.
Sen är det skönt och ha tjejsnack sådär ibland :)

Sen när jag kom hem så hade älskling diskat och då ställde jag mig med maten, potatis falukorv och sås! gott vart de :) jag trivs i köket! haha

 Sen när jag la mig i soffan och tänkte vila så skriver annika att vi ska hitta på något, så hon brände ner massa musik sen drog vi till bengtsfors och gjorde "narr av raggen" :) Hämtade upp Marita sen så hon fick vara med sen tillslut så slutade Hanna jobba då fick hon vara med också :) Skit trevlig kväll brudar!

 Sen ringer Joakim och frågar om Jag och Marcus ville hitta på något med han och Henrika, och det ville vi såklart! Jocke och Marcus åkte ner och handlade så när jag kom hem lagade vi tacoköttfärs med makaroner och så gjorde jag en omelett med potatis och korv.. Så satt vi 4och käkade mat tillsammans :) Nu sitter vi i sofforna och snackar och spelar Guitar Hero :)

Så jävla skönt känns livet just nu.. Förutom att jag är stressad 24/7, och idag spydde jag igen för första gången på flera dagar.. Och min yrsel har kommit tillbaka även fast jag börjat ta mina mediciner riktigt och så.. Förstår inte.. Aja, på måndag ska jag till läkaren och ta massa prover som Sophiahemmet i Sthlm ska få svaren på efter operationen och så. Så får se fall det kanske är något som inte stämmer.. Något måste det ju vara, eller så beror allting på stressen.. Men vart kommer de ifrån då jag inte vet varför jag är stressad utan bara är det. Men det märks väl :)

Kl 02:00 är det Hockey på tvn, Sverige - Ryssland som spelar.. Spännande att se, heja sverige :) ska även på fotmassage av älskling <3 Pusshej på er!


ber om ursäkt

Skrivet 2012-01-05 Klockan 15:17:32

ber om ursäkt för förra inlägget där det kom dubbla bilder men jag bloggade via mobilen och det funkar inte alltid som man vill.


:)

Skrivet 2012-01-05 Klockan 14:36:30

Hej!
Nu har jag gått ner 40JÄVLA Kg :D hur jävla skönt som helst!! Bara 2,9kg kvar till tvåsiffrigt :D ska bli så roligt att snart äntligen, efter många år, få stå på tvåsiffrigt :D känslan är obeskrivlig!!


Hoppas att haft en bra början på det nya året och även hade ett bra slut på det förra!! Mitt år slutade med att jag flyttade ihop Med Marcus i en etta i billingen och spenderade sista dagarna på åter tillsammans med honom samt måååånga timmar med dom två bästa vännerna på jorden, Annika och Hanna <3 (grattis på namnsdagen Hanna :))

Kan skriva lite mer om
Nyår och det en annan dag! Nu ska jag ta en middagslur efter kycklingsalladen och sen kl 02:00 inatt är det ishockey!! Heja Sverige!!


Puss!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se