Fredag :)

Skrivet 2012-01-20 Klockan 10:41:34

God morgon på er!

Gick upp lite efter 09:00 och var superpigg och hade super ont.
Upp och ta p-piller folsyra och alvedon, kalcipos och betolvex! Frukost ju! haha
Ringde även viktiga samtal och bokade in ett möte, så nu får jag pengar denna månaden med fan :)

Igår var vi i Trollhättan och Uddevalla.. Handlade mat på Willys i Trollhättan sen vidare till blomsteraffären i Uddevalla där handlade vi två stora till v-rummet, 2normala och 2pyttesmå till köket :) Mysigt!
Sen till torp, handlade lite smått sen käkade vi på Donken tillsammans med 2kompisar till Marcus, Elias och Filip :) Trevliga gossar! Sen in på torp en sväng till och jag hittade ett linne jag ville ha, men får ta det i Februari när man har råd :( Mina tunikor och det börjar bli för stort för mig nu, vill köpa lite nytt som sitter tajt eftersom jag älskar när det gör det.. Hittade massor på Gina jag ville ha, men har man inget jobb så blire tråkigt med pengar. men men, då har jag ju något att se fram emot i Februari- Mars när jag kan köpa lite :) förhoppningsvis..

Nu ska jag göra mig iordning för Jag och Marcus ska med Annika och hennes Pappa till Bloms i Mellerud lite senare :) Härligt! Ska prova MASSA kläder och gråta en skvätt när jag hänger tillbaka kläderna :D hahah, jag är patetisk jag vet :)


Har fortfarande inte fått behålla någon mat jag stoppat i mig än.. Börjar bli jobbigt i kroppen nu.
Väger iallafall 101,1 nu, inte långt kvar :D Funderar dock vad jag ska belöna mig med när jag kommer till tvåsiffrigt, får väl bli något litet eller nått roligt.. Det märks! Skulle inte förvåna mig fall vågen ställer sig på 100kg prick den dagen jag tror det blir 2siffrigt, då ska jag ut och springa några varv runt huset fan! hahaha


nej nu ska jag göra mig iordning och väcka älskling <3


Ha en mycket bra dah och helg alla! puss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se