Trevlig kväll:)

Skrivet 2012-01-06 Klockan 00:27:32

hej alla igen!
Tänke slänga in ett till inlägg om vad som skett ikväll och så :)

Tog 1timmes promenad i rask takt med Annika förut! Välbehövligt och skööööööööönt! ;) <3
Härligt att ha någon som pushar en att komma ut sådär när man är stönig och inte vill hehe.
Sen är det skönt och ha tjejsnack sådär ibland :)

Sen när jag kom hem så hade älskling diskat och då ställde jag mig med maten, potatis falukorv och sås! gott vart de :) jag trivs i köket! haha

 Sen när jag la mig i soffan och tänkte vila så skriver annika att vi ska hitta på något, så hon brände ner massa musik sen drog vi till bengtsfors och gjorde "narr av raggen" :) Hämtade upp Marita sen så hon fick vara med sen tillslut så slutade Hanna jobba då fick hon vara med också :) Skit trevlig kväll brudar!

 Sen ringer Joakim och frågar om Jag och Marcus ville hitta på något med han och Henrika, och det ville vi såklart! Jocke och Marcus åkte ner och handlade så när jag kom hem lagade vi tacoköttfärs med makaroner och så gjorde jag en omelett med potatis och korv.. Så satt vi 4och käkade mat tillsammans :) Nu sitter vi i sofforna och snackar och spelar Guitar Hero :)

Så jävla skönt känns livet just nu.. Förutom att jag är stressad 24/7, och idag spydde jag igen för första gången på flera dagar.. Och min yrsel har kommit tillbaka även fast jag börjat ta mina mediciner riktigt och så.. Förstår inte.. Aja, på måndag ska jag till läkaren och ta massa prover som Sophiahemmet i Sthlm ska få svaren på efter operationen och så. Så får se fall det kanske är något som inte stämmer.. Något måste det ju vara, eller så beror allting på stressen.. Men vart kommer de ifrån då jag inte vet varför jag är stressad utan bara är det. Men det märks väl :)

Kl 02:00 är det Hockey på tvn, Sverige - Ryssland som spelar.. Spännande att se, heja sverige :) ska även på fotmassage av älskling <3 Pusshej på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se