Smärta!

Skrivet 2012-04-11 Klockan 08:31:41

Hej!
Har nu haft ont i lite över ett dygn under vänster bröst och under/på/brevid revbenen. Igår morse tog jag mig knappt ur sängen men det gick. Under dagen var smärtan ganska lugn jag klarade iallafall av den. Men mot eftermiddagen och kvällen vart det värre och runt 8 så blev det värre. När vi skulle lägga oss va de ett helvete och det tog länge innan jag ens kunde lägga mig ner. Skulle jag resa mig upp fick Marcus hjälpa mig för jag kunde inte själv. Kunde inte stå rakt upp utan att det gjorde ont.
Kunde inte sova bra alls inatt utan vaknade av smärta hela natten. I morse kl 6 när klockan ringde ville jag bara gråta. Gjorde så ont och jag kunde inte ens resa mig så jag kunde lägga på mig täcket.. Marcus fick hjälpa mig där med. Tog mig 5min att ta mig upp ur sängen när jag skulle gå och röka, och marcus fick även hjälpa mig på med tröjan för det kunde jag inte själv. Allting är jobbigt just nu eftersom jag knappt klarar något själv pga smärtan. Just nu så som jag sitter/halvligger så är inte smärtan så farlig men jag känner ändå av det.
Ska ringa till sophiahemmet nu och se vad dom tycker jag ska göra. Och ifall det beror på operationen eller fall det kan vara något annat.

Sen halv 10 bär det av till folkuniversitetet med Annika och plugga matte. Ska bli roligt och se om jag kan sitta upp från halv 10 till 3..

Skriver mer sen! Ha en bra dag alla!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se