12:25

Skrivet 2012-04-21 Klockan 12:30:49

Hellu!

Vaknade halv 10 idag, gick upp runt kvart över och gjorde frukost sen strax innan 11 gick jag ner till tvättstugan (va ingen som tvättade så började en timme tidigare) sen hem mellan tvätten och diskade enorm jävla disk, inte haft så mycket disk någonsin tror jag haha!
Så nu är den klar, 3maskiner tvätt hänger på tork och har nu 2-3 maskiner kvar!
Sen kl 14:37 tar jag bussen till Bengtsfors hem till pappa och Jim och äter mat :) Marcus ville vara hemma och spela så då får han göra det!! Jag kommer få mat i magen iallafall:)

Längtar tills på Måndag då kursen börjar igen, hatar att gå hemma! Får krupp!! Men hoppas på en heldag med Annika i morgon om hon inte är för bakfull hihi ;)

Vill ha onsdag torsdag och fredag också, får pengar dom dagarna samt möte på torsdag och far&dotterdag på fredag :) sen blir det flytt under veckan också :) känns underbart!!
Äntligen få åka härifrån!!

Fick beställt mig ett par nya skor i veckan också eftersom jag har 2stora hål (så man ser in till foten) på vardera sko som jag har nu! Haha


Fick en jeansskjorta(lång) av Annika igår samt en snygg vas :D tack bby<3

Nu ska jag ner i tvättstugan igen! Fick världens migrän helt utan förvarning men har inte tid med den så ska försöka snabb-bota den!! Hejdå ha en bra helg!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se