Pain..

Skrivet 2012-11-10 Klockan 00:51:50

Min armbåge gör sååå ont!! Därför jag ej kunde sova inatt då min armbåge gjorde fruktansvärt ont hela natten! Har ont i armbågen pga en misshandel+våldtäcktsförsök Halloween 2011... Det var en underbar kväll som slutade på sjukhuset... Eter det drömde jag mardrömmar hela tiden i flera månader.. Vågade ej gå ut ensam eller vara ensam hemma. Jag fick panik och började gråta så fort jag såg en mörkhyad man, då det var en mörkhyad man som gjorde detta.. Många frågade mig hur det kommer sig att jag inte blev "rasist" efter detta, men det var ju EN man, inte alla.. Kan inte dra alla över en kam bara för att EN är dum i huvudet.

Idag drömmer jag mardrömmar väldigt sällan, jag vågar gå ut ensam (dock ej när det är mörkt ute) och jag får inte panik när jag stöter på en mörkhyad. Det är bara ibland, speciellt om dom är flera.. Och nu bor jag på ett ställe som det nästan bara bor invandrare på, och jag känner mig stolt som faktiskt vågar ta steget och gå ut här ensam ibland, trots att det händer väldigt mycket skit på detta området..
Men jag har haft mina underbar vänner, familj och pojkvän som stöttat mig igenom detta, och jag har blivit en mycket starkare människa efter den händelsen.


OverAndOut!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Skrivet 2012-11-10 Klockan 00:57:13
Oavsett om det är ett försök till eller en fullbordad våldtäkt så sätter det sina spår. Vet hur det är. Du ska vara stolt som kommit så otroligt långt och en STOR eloge för att du inte blivit rasist. En person ska inte få dig att dra alla över samma kam.

Kämpa på! Ibland tar det emot, men du klarar det.

Svar: Ja det gör verkligen det. Tack! <3
Elin Magnell


URL: http://takeitontherun.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se