HejsanHoppsan!

Skrivet 2012-11-08 Klockan 20:12:15

Gokväll :)
 
Just nu håller vi på att laga "middag" , hamburgare med bröd för det bli! Vi är ganska sega osv om dagarna så maten blir inte direkt lyxigast i kommun!!
 
När jag vaknade idag kändes det som världens sämsta dag på länge! Har varit skitdepp och sur och grinig..
men M fick mig på bra humör som alltid! :)
Dock är jag väääldigt sugen på massa götta, choklad, glass, godis i miljoner sorter, chips, dipp, läsk osv osv ja ni fattar!!! Blääh! Kan det blir den 26e så man kan få sina jävla pengar från den jävla försäkringskassan iååår!!!
 
Och krångel på nätet har vi också, vi sitter på 100Mbit-lina men får just nu ut mellan 2-6Mbit/s. Det är INTE okej!!
Ringer till leverantören och dom hittar inga fel blablabla. Dom skulle ringt tillbaka till oss när dom fått svar från stadsnätet, och vi ringde dom i förrgår, dom fick svar igår och inte kontaktat oss. Så vi ringde dom idag igen och då säger doma tt dom ska kontakta stadsnötet IGEN, MEN dom hittade ju inga fel igår, så varför skulle dom göra det nu? Vi har också krävt kompensation för alla dessa dagar med aldeless för lågt internet!
 
Vi ska även ringa till viasat så vi kan få fler kanaler, då vi just nu bara har 1,2,4 och det är inte direkt skoj ;) Haha!
Väntar på det dära som är så vitt och kallt, som kallas snö? Längtar som ett litet barn! Men det är för att jag vill få den dära julkänslan och veta att snart, SNART får man julpynta med gardiner och småskit :)
 
 
Nej nu ska jag äta, sen spela WoW med M, fast innan jag ska spela så ska jag ta mig en varm och go dusch!
 
Ha det bra, vi hörs i morgon! Puss!
 
OverAndOut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se