Återbesök, nervös!

Skrivet 2012-11-22 Klockan 22:29:26

Precis duschat.. Tror jag är påväg och bli sjuk som sagt... Blää

Är orolig och nervös inför i morgon. Ska till barnmorskan på återbesök efter en abort jag gjorde för några veckor sedan.. Inte så många som vet om det, fast nu blir det ju fler. Men jag bryr mig inte.. Det var både mitt och Marcus beslut, då vi varken har jobb eller körkort och skulle inte klara av det ekonomiskt med ett barn.
Det var det värsta jag gjort i hela mitt liv, smärtorna & det psykiska. Fyfan.. Iblnd känns det som jag ångrar det.. Och under hela den tiden som var när aborten pågick så var det barn överallt, gravida, reklamer osv osv..
Det är sånt man märker av bara för att man själv är gravid tror jag.. Allt sådant ser man ju dagligen men lägger ej märke till det annars...

Och även nu efter, så fort jag får läsa, se eller höra att någon är gravid, fått barn osv osv så börjar jag gråta.. Jag har nog inte riktigt kommit över det ännu, men jag vet att det var rätt beslut.. Min och Marcus tid kommer den med, och vi kommer bli underbar föräldrar! :)
Ska sätta in en p-stav istället för p-piller denna gången då dom jag hade inte direkt funkade (som vi märkte). Så får hoppas jag får denna redan i morgon så man kan slappna av och ta det lugnt och veta det att detta inte händer igen..

MEN det känns skönt att veta att allt fungerar iallafall. Eftersom efter min Operation så fick jag beskedet att jag hade vissa värden som gjorde så jag ej kunde bli gravid.. Käkade lite tabletter för det någon månad men slutade sen.. Så nu vet vi att allt fungerar iallafall :)

Nu kanske vissa tror att vi var oansvariga och inte skyddade oss, men då har ni fel.. Jag käkade mini-piller som slutade fungera för mig pga min viktnedgång. Visste inget om det.. Så det så!!

 

Nej nu blir det lite WoW eller Euro Truck Simulator 2 med Marcus!

 

Jag skriver mer i morgon och berättar hur det gick osv osv!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se