Skön dag

Skrivet 2012-03-06 Klockan 19:55:32

Hej!

Idag åkte jag med Annika till bengtsfors runt halv 1, åkte ut till marcus på hans APU'plats och tog en rök.
Sen in till bengtsfors igen, dör jag och Annika skulle till AF.
Jag ska till Bengtsfors folkuniversitet (?) på Måndag kl 10:00 och få en studieplan och börja läsa upp mina gamla betyg, igen.. Ska klara av det denna gången, det lovar jag!
Och i Juni-Juli ska jag skrivas över till Komvux och läsa via dom istället. Det enda jag ska göra på komvux nu är att tenta av det jag läser.
Sen vart de till vårdcentralen en sväng, Annika skulle till UM så jag passade på att fixa en tid för kreatinin(stava) blodprovet jag måste ta innan röntgen av magen den 21e mars kl 17:20. ska dricka något kontrast samt så det insprutas i kroppen under tiden så måste veta om det kommer ta sig ur kroppen utan problem, och det är det blodprovet ska visa :)

Sen när jag kom hem så diskade jag, dammsugade och skurade hela lägenheten samt städade hela badrummet från topp till tå. Sen lagade jag makaroner och tacoköttfärs, gott vare!
Har haft massa energi idag och det har varit underbart :)

I morgon åker jag med Marcus upp till bengtsfors direkt på morgonen, så då ska jag till vårdcentralen och ta detta provet, sen ska jag gå hem till Mamma och spendera några timmar där tills Annika slutar jobba så jag kan åka med henne hem :) Sen på kvällen blir det att tvätta tvätta och åter igen tvätta!

På torsdag blir det förhoppningsvid Säffle med Annika :) <3 Älskar dig bruden!
Ska till en frisörsalong med mitt hår, för och se om det går att få det rött fast hos dom och inte själv! Och sen vad det skulle kosta :) Hoppas det inte går på allt för mycket och att det går att fixa :) Skulle må så mycket bättre med rött hår igen alltså!! Helt sjukt vad en hårfärg kan göra mycket. får mer självförtroende i rött hår.. tro det eller ej..

Nej nu ska jag ta en rök sen lägga mig i sängen igen :)

Ha en bra kväll alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se