heiheeeeeeeeei

Skrivet 2012-03-29 Klockan 17:35:21

Idag var Marcus och dom lediga från kursen för sommarjobb-sök samt praktiksök.
Jag tipsade marcus om Expert i Åmål, och dom ville han skulle höra av sig på Måndag men han sa att troligtvis kan han få båda, och det var bra att han var såpass "gammal" sa dom :) Härligt!

Så vi myste i sängen i morse sen gjorde vi oss iordning och åkte med Annika till Bengtsfors runt 3.
Marcus fick sin skjorta och sina skor, jag fick mina underkläder, jeans(som jag ska byta storlek på) och leggings, samt påslakarnsettena :) Skitsnygga va dom och Marcus vart asläcker i sina nya kläder :D

Har precis skalat potatis för en halv armé, ska göra potatismos och sen "Felix köttbullar i gräddsås på burk" så vi ska äta "lyxmat" idag haha! Gott :)

Har sån jävla mensverk också och det är skönt! För nu har den kommit igång som den ska nu när jag kommit ner i vikt :D Så det känns förjävla bra så jag är överlycklig faktiskt :) Nu vet jag att jag funkar som jag ska haha!

I morgon blire skolan någon timma sen hem och tvätta från 16:00 och frammåt! alla jävla sängkläder och kläder! SKa bli så skönt och få bort allt!
Och varje dag närmar sig flytten :) Ska bli så otroligt skönt att få en större lägenhet samt komma härifrån till Bengtsfors!

Blir mys med älskling ikväll eftersom dom inte ska raida idag :) Han kommer nog bara köra Onsdagar och Söndagar framöver, och det gör inte mig ett skit för jag har Annia och Jan, sen massa bra på tv under tiden :)

Blev lite jobbiga utgifter denna månaden men vi tar oss igenom det :) Går det som de ska så har vi förhoppningsvis någon tusenlapp mer nästa månad, vilket är bra eftersom vi ska till Erikshjälpen och IKEA och kika på nya grejer till lägenheten!

Längtar till's Marcus present kommer också, 6månaderspresent :) Han vet att han ska få något men inte vad, men jag och annika vet ;) Han behöver det verkligen så det är inget onödigt iallafall :)

Färgade håret i förrgås och klippte mig igår, otroligt sönt så nu är jag mycket nöjdare med håret! Önskar det kunde blivit liiiite rödare men det gick inte så jag får nöja mig, det är iallafall lite rött nu ;) hehe

Hoppas att lilla "ludret" Annika kommer hit ner sen och är social med mig!
Tänkte slänga in lite nya bilder på mig också, (dock inte på håret men det kommer väl det med)
men det får bli i ett annat inlägg då jag får slänga in dom via mobilen :)

Nu ska jag diska undan så det blir lite fräschare här :)

Pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se