:)

Skrivet 2012-03-18 Klockan 19:01:46

Idag har det varit en bra dag!
Marcus har varit kärleksfull och mysig mot mig hela dagen! Helt underbart, har faktiskt känt mig nykär idag :)
När jag stod och diska tex så kom han och höll om mig bakifrån och pussade mig i nacken axeln halsen och typ hela mig :D så kom han och gjorde många gånger :) även när vi har rökat har han hållit om mig :) älskar dig Marcus! <3

Gick bort till rosengårn med Annika förut och det väckte massa minnen! Vi skrattade så sjukt mycket och helt underbart vare :) <3 tack för att du finns!

Gjorde hemmagjort mos idag sjukt gott vare! Sen mosade jag ner kokta babymorötter i mitt mos, jättegott blev de :D aldrig mer pulvermos hos oss, så äckligt och dyrare är det!!

Dock vart jag superdålig efter maten :( Marcus fick leda mig till toaletten sen till sängen sen till toaletten igen och sen till sängen. Mina krafter orkade inte hålla upp mig utan hjälp :( så Marcus mer eller mindre typ "bar" mig överallt! Underbar är han <3 sen la han sig och gosa med mig, masserade min mage och bara höll om mig tills jag mådde bättre!

Nu ligger jag och kollar på LA ink, men det är snart slut dock :( typ nu haha!

Har gått ner 47,8kg nu så väger exakt 95kg :) nöjd!

I morgon ska jag åka med Annika upp till F-U halv 10 och plugga matte, sen ut och hämta Marcus sen ska vi luncha sen köra han till praktiken igen sen upp och räkna matte igen :) känns mycket bra denna gången! Kommer gå fint det här :)


fyfaaaaan! Ligger i sängen och så får jag se en skugga i hallen, trodde först det var en katt men båda ligger vid mina ben, sen ställer sig Missy upp och bara glor rakt ut i hallen länge! Sen la hon sig ner och jag vart iskall! Fyfan va äckligt det var! Visste väl att det spöka här! Fan inte första gången!

Nu ska jag röka sen kolla på Sofias änglar :) ha en bra kväll alla!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se