Oh happy day!

Skrivet 2012-02-15 Klockan 07:42:03

God morgon på er :)

Igårkväll kom Annika Frida och Anton hit och va sociala i en timme eller två :) trevligt!! Sen myste jag och älskling i sängen sen somnade vi!

Nu på morgonen har vi ätit frukost och jag gjorde iordning mackor till älskling som han får ta med sig till kursen eftersom jag va elak och inte lagade mat igår så han kunde ta med sig! Haha


Vägde mig också, blev mycket glad :))) 97,9kg :D -44,9 med andra ord :))
Har jag tur så kommer jag kunna genomföra mitt andra mål, alltså gått ner 50kg innan jag fyller 20 (12e juli) :D
Bara att kämpa på!!
Måste börja med promenad igen nu känner jag, när jag kommer på bättringsvägen eftersom jag ligger sjuk och legat i 3dagar nu med feber och dritt! Men har ändå försökt orka med så mycket som möjligt, igår storstädade jag och tvättade så idag är kroppen helt slut. Men bara laga mat och diska idag så kan jag ta det lugnt resten av dagen sen :)

I morgon blir det en roadtrip på lite över 40mil tillsammans med Marcus Annika och Anton :) först härifrån till Trollhättan,(11mil) sen från Trollhättan till Arvika (18mil) sen från Arvika och hem (11mil) sen säkert lite felkörningar så vi hamnar nog på strax ovanför 40mil :) ska bli görsköj!

Jävla näsa som ska rinna hela jävla förbannade tiden!!! Nej nu ska jag vänta på älskling som kommer in och myser tio i 8 som han alltid gör innan han går ner till skjutsen :) Älskar dig Marcus <3


Ha en bra dag alla nu!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se