hallå där!

Skrivet 2011-07-25 Klockan 20:34:05

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar.. Det är för att jag haft lite att göra och sen har jag mest känt mig tom..
Det känns som att allt går fruktansvärt segt.. Att det inte händer ett skit.. Men ändå visste jag redan från början att det kommer ta tid? Att det inte kommer ske allt på en gång..

Jag går ner mellan 0,2-0,4kg om dagen.. Jag trodde det var lite men det vad tydligen ganska bra.
Pratade med Sophiahemmet och dom sa att det ska gå sakta men säkert. Då hinner kroppen+huden att vänja sig. Då slipper man få för mycket lös hud tillslut. Men ibland känner jag att jag gärna kan gå ner 1-2kg om dagen.. Men hur skulle det bli då? Man skulle inte orka med någonting, och man skulle se sleten och trött ut jämt. Det tror jag iallafall. Så jag tar det sakta men säkert ner. Igår stod jag dock still tror jag, men då var jag heller inte i rörelse nästan på hela dagen.


Ni kan börja kalla mig skalman! För jag är precis så just nu, mat & sovklocka typ. Förutom att jag inte ställer klockan när jag ska sova, men efter sista måltiden så lägger jag mig nästan direkt.
Kl 09:00 kommer mamma in och väcker mig med iskallt vatten, yogurt och medicin.. Hade aldrig gått upp och tagit mig det själv annars, så Tack Mamma! <3
Oftast så somnar jag om igen och går upp när klockan ringer igen, vid 11:00, Då äter jag en halv smörgås och sen lite mjölk efteråt. Sen ringer klockan igen vid 13 och då varierar jag med vad jag äter..

I morgon ska jag börja cykla på cykeln som är här hemma.. Om jag mår bättre i morgon vill säga, eftersom jag nu mår jätteilla och har ont i huvudet.. När jag börjat cykla så kommer jag gå ner mer i vikt, eftersom motion är bra för kroppen *tummen upp*

I fredags var jag och tog bort Agrafferna på magen! :D Det gjorde pyttelite ont, var mest obehagligt.
Såren hade läkt ihop jättefint så nu får jag bada ute! Och jag längtar..
Det kliar ganska mycket fortfarande, men det är hålen från Agrafferna som läker ihop och därför kliar det.


Jag har känt mig lite nedstämd de senaste dagarna pga att det går så segt ner på vågen!
Så om någon av er som läser, har gjort samma operation, kan ni tala om för mig hur den första månaden eller två var för er efter operationen?
Eller om ni känner någon som har gjort den, och kan fråga eller om ni bara vet?
Vore skönt och få lite tips från andra också :)


Nu ska Jag ta och sova lite hade jag tänkt. Är nog påväg att bli förkyld också, känner mig hängig och har ont i halsen!
Godnatt alla!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se