Dagen efter Operation!

Skrivet 2011-07-14 Klockan 10:03:56

Hej!

Ja, igår blev man opererad då. Var inte nervös eller något på hela dagen och även inte i operationssalen. Det var skönt att inte vara nervös.. Innan operationen så fick jag 11 tabletter jag skulle få i mig. 4av dom var tablett som skulle lösas upp i munnen, men den smakade ju fy för bövelen vad illa! Det var inte gott för 5öre! Men dom gick ner iaf och även de andra tabletterna. Sen kom dom och sa att jag skulle åka ner på operation så jag fick säga hejdå till Mamma och Mia och sen åka ner till operationssalen.. Där gjorde dom ett ultraljud innan så dom såg att jag inte hade för mycket urin kvar i kroppen, men det hade jag inte så det var ingen fara. Sen åkte jag in på operationen och fick lägga mig på den konstiga sängen. Sen tog dom lite blodtryck och sen en mask över näsan och munnen + sömnmedel i handen..
Somnade in och sen vaknade jag på uppvaket och var sjuuukt trött och mådde illa..
Hade ont så fick smärtstillande.. operationen gick felfritt och det är jag glad över.. 

Runt 19:00 var jag uppe på mitt rum igen... Och varje gång jag skulle upp och kissa så mådde jag sjukt illa och spydde efteråt när jag kom tillbaka till sängen.. Och jag reser mig upp fel varje gång så jag får ont, men jag reser mig ju upp som jag alltid brukar.. Lite svårt att ändra på det bara sådär haha. 
Sov nästan hela tiden til kl 00:00 sen var det svårt att sova.. Somnade och vaknade, tog mellan 20-40min varje gång att somna om.. Så sen sov jag inte mer från kl 6 utan varit vaken ända sen dess..

kl 09:00 var det samling i allrummet med dietist + 4andra tjejer. Dom blev också opererade igår. Trevliga hela högen :) Känns skönt att ena är från Bengtsfors, så man har en till på samma ställe när man kommer hem så man kan stötta varandra och få tips osv på nära håll.. 

Nu halv 11 ska vi bli serverade soppa tydligen.. Hoppas den är god..  Är inte direkt hungrig men måste få i sig näring.. 3påsar med dropp gjorde jag åt under igår och inatt. Så nu har jag varje syrgas eller dropp längre :) Bara två kanyler i nävarna! En på varje hand, ser lite roligt ut :) haha


Nu kommer jag inte på mer att skriva.. Uppdaterar nog mer i morgon!


Tack för allt stöd!



Kommentarer
Postat av: Marie B

Skrivet 2011-07-14 Klockan 10:50:09
Härligt att det gått bra!

Tänkte på dig massor och tycker att du är så stark som gör detta. Håller tummarna för att allt ska gå smidigt från nu. Låter ju kanon att du har någon mer från Bengtsfors i samma grupp!



Kram Marie B

Postat av: Elin

Skrivet 2011-07-17 Klockan 19:29:46
Hej!

Ja:)

Tack så mycket :) Ja det var lite roligt faktiskt :)



Kram

URL: http://asmallerme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se